top of page

Mi a különbség a DHI vagy FUE hajbeültetés között?

A fő különbségek a DHI és a FUE hajbeültetési technikák között, inkább csak a hajhagymák beültetésének módja. Így össze szedtük nektek egy cikkben, a részletes összehasonlítás róla:


A FUE vagyis Follikuláris egység extrakció, Follicular Unit Extraction folyamata:

A szőrtüszőket vagyis graftokat mikrolyukasztó eszközzel külön-külön vonják ki a donor területről. Az Esteworld klinikában minden 8. graftot vonnak csak ki egy speciális mintában, ez azért is szükséges, hogy soha ne tűnjön fel az, hogy hátul, a donor területről lett volna graft kivéve.

A kivett tüszőket ezután egy speciális oldatban tárolják a beültetésig.


  • A beültetés folyamata:

A valódi hajvonalat és a hajnövekedési szöget figyelembe véve micro bemetszéseket hoznak létre egy eszközzel, az elritkult területen, ezt nevezzük csatotnázásnak.

A kivont graftokat manuálisan ültetik be ezekbe a csatornákba, kiválogatva azt, hogy az 1 hajszálas hagymákat előre rakjuk, ez által ténylegesen természetes ereményt kapunk.


  • Előnyei:

Időigényes lehet, mivel minden graftot külön-külön vonnak ki és külün-külön csatornázást végeznek, valamint külön-külön ültetik be a hajhagymákat. Tehát a FUE hajbeültetés tulajdonképpen 3 fő folyamatoból áll: graftok kiszedése a donor területről, csatornázás, graftok beültetése a recipens területre.

Jelentős szakértelmet igényel a sebésztől a természetes hatás érdekében.

DHI Hajbeültetés

A FUE-hoz hasonlóan a szőrtüszőket egyenként vonják ki a donor területről, de nézzük csak, hogy mégis miben különbözik akkor?


  • A beültetés folyamata:

A Choi Pen nevű speciális eszközt használják a hajbeültetés során.

Ez az eszköz lehetővé teszi a csatornázás és a graft elhelyezésének egyidejű létrehozását egyetlen mozdulattal. Tulajdonképpen egy lépésben megcsinálja azt, amit a FUE eszközzel kettő lépés. Kevesebb sebet okoz, valamint közelebb lehet helyezni a graftokat egymáshoz a beültetés során. Ezzel a módszerrel még természetesebb eredményt valósítható meg.


  • Előnyei:

A graftok pontosabb elhelyezése, mivel kevesebb sebet okoz és így közelebb lehet helyezni a graftokat, amivel természetesebb eredményt valósítunk meg.

Potenciálisan magasabb a graft túlélési aránya, mivel a tüszők rövidebb ideig távoznak a szervezetből. DHI eljárással gyorsabb gyógyulást tudunk igérni, a tüszők sűrűbb összetömődését eredményezheti.


  • Hátrányai:

Jellemzően drágább, a speciális eszközök használata és a fejlett technika miatt.

Magasan képzett és tapasztalt sebészt igényel.

A pontosság miatt munkamenetenként tovább tarthat.


Összegzés

A FUE a beültetés külön lépéseit foglalja magában, a tüszőket e lépések között átmenetileg tárolják. Olcsóbb és széles körben használt. Mind a kettővel szép eredményt tudunk igérni, de klinikánkban már a DHI hajbeültetést alkamzzuk és javasoljuk!








Ha hajbeültetése, estleg szakáll beültetésen vagy bármely más beavatkozáson gondolkodsz és szeretnél bővebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, keress

minket bátran elérhetőségeink egyikén!





1 hozzászólás

1 comentario


Szeretném megosztani veled egy ajánlás egy bevált online kaszinó WeissBet casino . A játékkínálat lenyűgöző - a klasszikus nyerőgépektől az élő osztókkal ellátott modern játékokig minden megtalálható. A bónuszprogram igazán bőkezű, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot. A pénzfelvétel késedelem nélkül ment, ami számomra nagyon fontos. Külön köszönet a támogatói csapatnak - minden problémát gyorsan és hatékonyan oldanak meg. A WeissBet HU kaszinó egy olyan kaszinó, amelyet érdemes meglátogatni!

Editado
Me gusta
bottom of page